Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Cyberspace wishlist

21:05 | januari 6, 2020

Armband, Nootka. Klänning, Rixo. Väska, BOYY. Vit väska, Topshop. Svart kavaj, & Other Stories. Brun kavaj, Bottega Veneta. Loafers, & Other Stories.

God kväll gänget! Så längesen nu! Hoppas ni haft en fin start på det nya året <3 Jag har ju varit i Åre en hel vecka med ett gäng vänner, dålig skidåkning men desto mer tid för after ski, spelkvällar och mys. Nu är jag tillbaka i stan, vilat hela helgen och så redo för en jobbvecka! I morgon ska vi plåta Adoore SS20 hela dagen, sen ska jag möta upp en kompis för lite bubbel och catch up. Resten av veckan blir det kontorsjobb, komma ikapp med träningen, några lunchmöten och födelsedagsfirande. Känns som att det kommer bli en bra vecka!

Tänkte uppdatera er med några gobitar jag trillat över senaste dagarna. Först av allt – VÄSKAN! Det är inte Bottega, men så gott som va? Blir din för 30 pund hos Topshop. Jag är sugen på att klicka hem den i svart! Sedan är jag inne på att investera i ett par grövre loafers, så sugen på att bära det till kostym. Helt inne på skräddat och herrmode just nu, vill bara klä mig i stora boxiga kostymer. Tycker den asymmetriska kavajen från Stories är 10 poäng. Hade gärna burit den med en klassisk guldkedja till armband och en färgstark väska i Boyys nya modell!


1 kommentarerEn kommentar om “Cyberspace wishlist”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här