Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Back home

18:58 | mars 13, 2020

Hello friends <3 Hoppas ni mår bra! Jag sitter hemma med ett glas vin, tända ljus och ansiktsmask. Kom tillbaka till Stockholm igår efter att ha varit hemma i Halmstad i nästan en vecka. Skulle egentligen tillbringat helgen i London hos min bästa kompis men sköt upp den resan till senare i höst, inte nödvändigt att resa någonstans nu. Jag och min kille skulle även åkt till Spanien nästa helg på en veckas semester men den resan kommer så klart inte heller bli av.

Den här utvecklingen går så fort nu och jag har ställt in mig på att kalendern bör vara tom närmsta veckorna, kanske betydligt längre. Jag är också rädd för att det kommer slå oss ännu hårdare än vad vi är beredda på. Men det är ingen idé att spekulera i någonting, ingen vet ju till 100 %. Jag har inte haft någon lust för någonting senaste veckorna, sociala medier, uppdateringar hit och dit – allt känns så oviktigt mitt i den här krisen. Har bara försökt sätta mig in så gott jag kan och förstå vad det är som håller på att hända. Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni tar hand om varandra <3 Jag kommer stanna hemma så mycket jag kan, försöka komma ut i naturen och finna något slags lugn mitt i den här stormen. Kram på er! <3


6 kommentarer6 kommentarer om “Back home”

  Kloka beslut, så ni slipper fastna i potentiella karantäner eller reserestriktioner och dylikt.

  Svara

  Coronakrisen påverkar verkligen allt just nu. :/

  Svara

  Naturen har alltid gett mig ett lugn, dessutom så slipper man folkmassor.
  jag brukar kombinera med fiske och matlagning utomhus.
  Bor du nära någon trevlig sjö?

  Svara

  Själv ska jag ta en långpromenad i solskenet och njuta av solen

  Svara

  Tycker att det är rätt intressant att semestra i Sverige, det finns så mycket olika ställen som är värda besök.
  Älskar dessutom naturen, finns awesome promenadstråk överallt

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här