Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Spring Favorites

17:31 | februari 3, 2020

Loafers, Mango. Piké, H&M. Nagellack, & Other Stories. Kavaj, Arket. Armband, Edblad. Väska, BOYY. Trenchcoat, Topshop. Klackar, & Other Stories.

Hej på er! Skriver så sällan här längre, livet kommer emellan helt enkelt. Har fullt upp med jobb hela dagarna och sedan brukar jag försöka lämna min dator på kontoret om kvällarna så blir så sällan att jag uppdaterar då. Ska försöka bli bättre. Nya tag nu till våren!

Men här kommer i alla fall några favoriter jag gärna skulle möta våren i. Ljusa pasteller och tidlösa och minimalistiska accessoarer. Av någon anledning kommer det så sjukt mycket fina skor nu, vill lägga beslag på de här beiga klackarna från & Other Stories och ett par grövre loafers inför våren. Så sugen på att bära herrinspirerade siluetter just nu! Bara stora kostymer i rutigt, stora t-shrits, uppknäppta skjortor men med kvinnliga accessoarer. Får se om det blir min våruniform…..

Älskar den blå trenchen, perfekt statement jacka. Och den lavendellila kavajen från Arket är redan på väg hem till mig! Mitt nästa väskköp kan bli den här väskan från BOYY. Jag älskar formen (och färgen) på den, fortfarande tidlös men ändå så speciell! Har knappt shoppat någonting på hela vintern känns det som, dessutom går jag mestadels i mina slitna Levi’s jeans, t-shirts och stickat. Men nu bubblar det, vill uppdatera garderoben med precis ALLT jag ser!


5 kommentarer5 kommentarer om “Spring Favorites”

  Så snyggt, kommer passa helt underbart ihop

  Svara

  Jag älskar färgen på nagellacket!

  Svara

  Klackarna skriker verkligen att 90-talet är tillbaka! ^^

  Svara

  Den där Trenchcoaten är ju riktigt läcker!!

  Svara

  Är dom skorna bekväma? dom ser lite platta ut.. föredrar lite mer klack.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här