Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Highlights 2017 vol.1

17:56 | januari 2, 2018

Januari
Jag tänkte visa er året som gått. Jag uppskattar själv att blicka tillbaka i arkivet. Det är nog en stor anledning till att jag älskar instagram och bloggen, att spara på stunder och händelser som varit och för att kunna gå tillbaka till minnena. Jag kan inte förstå hur fort det här året har gått och hur snabbt tiden springer framåt. Men inget mig emot egentligen, jag gillar tanken på att bli äldre och kan knappt bärga mig till åren jag är 27-28, haha ingen åldersnoja här inte! Jag har fått för mig att det kommer vara ett par jäkla bra år. Har ni någon speciell ålder ni längtar extra till?

Startskottet på året betyder sedan ett par år tillbaka modevecka för mig. Förra januari frös jag i ett rött sidenset från Baum und Pferdgarten. Och när jag ser denna bilden saknar jag min pierce bag och mitt långa hår en aning…



Februari
Februari och mars är alltid de månader jag ser minst fram emot på året. Aldrig är man så grå och trist som då. Jag brukar bara försöka fokusera på skola och jobb, förra året hängde jag en del ute hos min familj på Värmdö, använde mina loafers som inneskor och värmde mig framför brasan. Detta år kommer jag göra min praktik på produktionsbolaget Regnberg & Swarts så 2018 blir dessa månader med all säkerhet lite lättare att ta sig igenom! 

Mars
Mars slutade med att jag började nytt jobb och anslöt mig till gänget på Stella McCartney, på köpet fick jag världens härligaste tjejer som kollegor.
April
I början av April besökte jag Linköping och gick på min första universitetssittning, en erfarenhet rikare trots att jag själv snart avslutar min tre år på universitetet. Jag gjorde ett väskköp på jobbet som jag fortfarande är övernöjd med och bestämde mig för att spendera påsken hemma i Halmstad. Jag hann också med en Italien-helg med bästa vänner, de absolut bästa helgerna på året! 

Maj
I maj bubblar det alltid extra i mig. En mix av skräckblandad förtjusning och spänning, jag tror minsann detta är min favoritmånad. Jag var modig och klippte av mig håret och var orimligt nöjd över att få göra ett säsongsbyte i garderoben. I slutet av maj unnade jag mig fem dagars semester för att hälsa på Henrietta och tog flyget till Mallorca för första gången, ÄLSKADE det! Vi varvade strandhäng och cappuccino med långa middagar och djupa samtal. Känner fortfarande hur vi kom varandra så mycket närmre under den resan, det är en härlig känsla!  

Juni
Spenderade mycket tid med min favorit Linn och åt sommarmiddagar med mina kollegor på Stella. Jag fyllde år och firade inte med något direkt storslaget, istället var jag på mitt första bröllop och firade kärleken. Ett par dagar senare åkte vi till Ulricehamn för att fira midsommar med ett 20-tal vänner hemma hos Linn. Och jag avslutade juni med en försenad födelsedagshelg i favoritstaden Köpenhamn. I morgon ska jag ge er del två, som är min favoritdel. 


2 kommentarer



2 kommentarer om “Highlights 2017 vol.1”

    Superfin väska! Varifrån är den? 🙂

    Svara

    Om du tänker på den svarta så är den från Stella McCartney! 🙂 kram

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här