Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Top of the list

22:26 | april 8, 2015

Just nu är allt jag kan tänka på sommarkläder, helst klänningar och lädersandaler i omåttliga mängder och även om det är ett tag kvar så spinner jag gladeligen vidare på min wishlist över plagg som jag mer än gärna skulle göra plats för i garderoben. Först är det den här kaftanen från Filippa K som jag fallit pladask för. Färgen, formen, längden, allt är bara rätt och jag vill tillbringa varje dag på stranden i den.

1-19-20253-S15_collection1
Filippa K, 1500 sek.
0285019001_0_0
Sedan har vi den här t-shirt klänningen från COS som jag faktiskt hittade först i Barcelona och provade. Gillade verkligen den och undrar nu i efterhand varför jag inte slog till, detta innebär förstås att jag måste springa in i butiken här i Stockholm så fort jag kommer i land.
COS, 690 sek.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här