Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

36 hours off duty

22:06 | april 16, 2015

Hej alla glada! Nu börjar jag äntligen bli människa igen efter att ha staplat i land med ben svagare än min 90-åriga farmors och muskler som minst sagt var ur funktion. I morse hade jag en väldigt nödvändig sovmorgon, kanske den nödvändigaste hittills i mitt lilla life eftersom klockan envist har ringt 04.20 varje morgon i två veckor. Efter catching up med alla veckans dagstidningar och lång frukost begav jag mig till en tuff lektion som jag helst bara ville sova igenom. Nu är jag hemma igen och kommer tillbringa kvällen på soffan och bara surfa runt och slötitta tv, inte det mest spännande kanske och inte det som står högst upp på min önskelista men jag behöver verkligen det. I morgon blir det jobb över helgen igen och sedan är en efterlängtad semester på ingång!
DSC04730
DSC04729


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här