Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

new shoes

10:26 | april 22, 2015

Nu har jag äntligen tagit mig tid till att svänga förbi ATP’s showroom som jag velat så länge för att hitta nya sommarsandaler. Jag har inte vågat beställa för jag tycker alltid det är svårt med storlekar när man testar nytt märke och speciellt för en som ofta ligger mellan två. Jag kom i alla fall därifrån med ett par i snakeskin som jag är super nöjd med. Jag köpte ett par till men de var beställningsvara så de dimper inte ner i brevlådan förrän mitten av maj troligtvis, men den som väntar på något gott….
DSC04876DSC04879DSC05016DSC05015DSC05018
Ni vet hur jag pratade om den perfekta loafern för ett tag sedan, idag på NK bara uppenbarade den sig framför mig. Jag gick rakt in i de här och jag föll totalt. Jag som inte skulle spontanshoppa mer kunde inte hejda mig för det var ju så mitt i prick vad jag har letat efter. Påminner lite om Guccis Horsebit och jag älskar ju den skon så jag blev verkligen glad när jag fann dessa. De har en säkrad plats i resväskan idag!


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här