Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Måndagsmorgon

10:57 | maj 11, 2015

IMG_1635IMG_3832Godmorgon! Efter en hel helgs intensivt jobb vaknade jag utvilad redan innan solen bestämt sig för att vakna och utan mat hemma så hängde jag på låset på Coop i morse. Nu har jag precis smällt i mig brakfrulle och samtidigt bokat lite flygbiljetter hem till Halmstad under sommaren, planerat midsommarfest, haft ett långt samtal med mormor och druckit oförskämt många koppar kaffe. Nu ska jag börja titta över min packning, som mestadels kommer bestå av joggingskor och löptights för att sedan ta mig till stan för lite ärenden. Hoppas ni får en fin måndag! KRAM


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här