Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Going to Greece

15:38 | maj 12, 2015

afandou-bay-resort-7095100-1430999115-ImageGalleryLightbox
rhodos-29964472-1429605174-ImageGalleryLightboxrhodos
I morgon är det äntligen dags att åka till Grekland för en träningsvecka. Vi kommer bo på ett träningsresort som ligger ungefär 30 min från Rhodos stad. Det här blir min andra gång till Grekland men har aldrig varit i närheten av Rhodos så det ska bli ganska spännande! Någon som har bra tips på restaurang eller marknad etc i Rhodos stad så får man gärna dela med sig. Vi planerar att åka in till staden en, kanske två kvällar under våran vecka där. Resten av tiden kommer vi förmodligen hålla oss på resortet. Fokus kommer ligga på träningen, vi kommer försöka köra 3-4 pass per dag. Det finns verkligen mycket på det här hotellet och man kan välja allt från yoga, löpning, cykling, bergklättring, vindsurf, bootcamp, step, dans, osv. Allt du kan tänka dig! Kommer ha svårt att bestämma mig för vad jag ska välja, vill ju hinna med att prova så mycket som möjligt!

Nu ska jag packa ihop det sista och sedan bara slappa resten av dagen, jag kommer behöva åka hemifrån halv fyra i natt så ska försöka somna tidigt så jag inte är så trött under dagen i morgon.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här