Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

What to pack

01:48 | maj 13, 2015

image5
Ett par saker jag aldrig reser utan är de här ovanför. Jag må ha svårt för att välja vilka av alla svarta lädersandaler som ska packas ner i resväskan men de här nödvändigheterna glömmer jag aldrig! Bästa handbagage-väskan får Malene Birger stå för och i denna finner ni alltid ett par modemagasin, macbook air, en hårborste, ansiktskräm från Decléor , fuktspray från Balmain, solskydd från Ray-Ban, kalender+pass, liten väska, en extra t-shirt och sist men inte minst, eller jo troligtvis minst, men viktigast är väl ändå telefonladdaren? image6Ett så res-rutinerat pass som mitt förtjänar ett fint skal så idag presenterade jag det här passfodralet från Don Donna för 249 riksdaler. 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här