Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Fyra mil på mountainbike

08:51 | maj 20, 2015

Yes, ni läste rätt! Idag har vi varit på cykeltur upp till bergen och cyklat totalt fyra mil!!! Känner mig helt slut i kroppen nu. Som grädde på moset så när vi kom fram till hotellet igen börjar en step-klass och den hoppar vi så klart på bara för att det är sista dagen och vi ska krama ur all gnutta energi som finns kvar hos oss.
imageIMG_1500IMG_1502IMG_1526IMG_1529IMG_1530IMG_1538IMG_1539
Vi kom till Seven Springs som såldes in som helst fantastiska men vi var inte lika imponerad när vi kom fram.IMG_1540
Sista middagsbuffén här på hotellet. Kommer verkligen sakna det här stället, men jag är rätt säker på att jag kommer komma tillbaka hit!IMG_1602Nu har vi precis packat ihop de mesta och ska försöka sova lite, i morgon är det en sista frukost klockan åtta och sedan bär det av mot flygplatsen! Vi hörs senare. KRAM


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här