Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Touchdown Croatia!!

00:49 | maj 25, 2015

I morse flög jag till underbara Kroatien för att spendera strax över två veckor med sol, bad, träning och familj! Jag är lyckligt lottad.
image197
När jag landade strax innan 10 i morse så stod min fina mormor på flygplatsen för att möta mig! Som jag saknat henne! Vi åkte direkt in till Dubrovnik för att äta frukost. Riktigt fint ställe med härlig utsikt blev det!
image
image
Efter frukosten bestämde vi oss för att strosa runt lite i gamla stan. Jag tycker verkligen det är fint här och även om solen bara kikade fram i emellanåt och termometern knappt nådde 20-strecket så gjorde det inte så mycket.imageimageimageimageimage
Runt om i gamla stan finns flera små personliga gallerier med massvis av vacker konst! imageimage
Det finns en butik i gamla stan, Maria heter den, butiken har verkligen allt och lite till… Dog lite för den här Balenciaga väskan. image
För att inte nämna skorna….. imageimage
När jag dreglat klart över allt fint där inne och beklagat mig lite över prislapparna så köpte vi glass och fick dregla över den i stället. Mums! image
Jag valde coffee och cookie, mina absoluta favoriter!imageimage
Det bjöds på lite folkdans på torget.image
Min fina mormor! image
Vilken perfekt första dag på semestern. Efter ett par timmar av ”turistande” kände vi oss mätta på Dubrovnik och körde hem till vår kära by istället. Vårt hus ligger på en halvö vid namn Peljesac och ligger ca 1,5 timme från Dubrovnik.imageI morgon tänkte jag visa lite mer bilder!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här