Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Black dress and fish dinner

00:39 | juni 1, 2015

Nu har jag och mormor precis kommit hem igen efter middagen. Vi bestämde oss för att åka till grannbyn och prova en restaurang vi hört väldigt gott om och fått mycket tips om, vilket vi gjorde alldeles rätt i för maten var helt otroligt bra! imageimage
image
image
Jag hade på mig klänning och skor från Mango. imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage440image
Tröttnar aldrig på dessa vyer. 
image
Nu är det dags för sängen för att få några timmars sömn innan klockan ringer 05.00 hos oss för att hinna med första färjan över. Vi ska köra till Split i morgon för att hämta upp lite släktingar på flygplatsen, men innan dess blir det en sväng på stan och förhoppningsvis lite shopping! Sov gott! KRAM


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här