Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Good morning

11:18 | juni 2, 2015

God morgon härliga ni! Vaknade tidigt i morse av färjan som tutade när den var på väg in vid sex snåret så jag låg kvar i sängen och drog mig lite innan jag gick upp. Mormor var så klart redan uppe och vi bestämde oss för att gå ner till byn och handla jordgubbar och nybakat bröd till frukosten.
imageimageimageimageimage
Har suttit ute på balkongen nu i säkert över en timma och njutit av detta. Nu ska jag svira om till bikinin för att få lite sol och bad. imageimageimage
Hoppas ni får en bra tisdag! KRAM


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här