Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

New sunglasses

13:06 | juni 2, 2015

Här är dem, mina nya älsklingar! De här solglasögonen fann jag först i Milano senast jag var där och av någon dum anledning köpte jag inte dem då. Trodde väl att jag skulle hitta ett annat par som jag gillade mer. Jag hann väl knappt sätta mig på flyget tills jag ångrade att jag aldrig köpte dem, dessutom hade butiken 15% rabatt på alla solglasögon just då.

I går i Split sprang jag in i dem, jag blev så glad när jag såg att det var de exakta. Klart jag slog till och jag är säker på att vi kommer trivas bra i hop i sommar. Roligast av allt? Butiken hade 20% på hela sortimentet!! Dessutom när jag kollar igenom min Instagram är det mycket solglasögon i bild, två olika Ray-Bans så att bryta av med dessa från Fendi som är lite mer kattögons-formade tror jag blir hur bra som helst.
imageimageimageimage


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här