Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Vacation mode 2,0

16:00 | juni 3, 2015

Untitled1

Det här, och man är redo för lata dagar på stranden. En scarf känns både lyxig och uppiggande att ha med sig i (eller kanske på) väskan för att enkelt kunna knyta upp håret med när vinden blir för aggressiv./ Sololjan har jag tipsat om tidigare, skyddande och praktisk!/ Kaftan som är enkelt att slänga på sig för en lunch i skuggan. /Boktips av Lena Dunham, jag lovar du skrattar högt! / Ett par vassa solglasögon är oftast prio. / En svart baddräkt med svarta sandaler och du är ready to go.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här