Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Halmstad-Stockholm

13:05 | juni 23, 2015

image

När man är hemma i Halmstad och vaknar 15 minuter innan ens tåg ska gå så finns det fortfarande en gnutta chans till att man hinner,  i alla fall om man har taxinumret på speed dyle och väljer att packa lätt i form av ovanstående följeslagare. Hade jag vaknat 15 minuter innan tåget i Stockholm hade jag förmodligen inte ens hunnit till tunnelbanan. Småstad vs storstad 1-0!

Nu är jag hursomhelst på väg hem till Stockholm igen för en veckas jobb, så om solen inte visar sig på en vecka till gör mig ingenting.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här