Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

New York dream

17:07 | juni 23, 2015

Untitled

I så många år jag kan minnas nu har jag drömt om New York, drömt om doften av avgaser och hetsande gula taxibilar som tutar så det ekar i huvudet. Om hur folk springer med bestämda steg över gatorna som om en krock aldrig existerat. Att prova take away kaffe efter varje kvarter och att titta upp på alla skyskrapor tills nackspärr är ett faktum. Jag är så redo att uppleva New York och när jag bestämt mig för något finns det ingenting som kretsar i huvudet förutom att jag alldeles strax plockar fram pass och kreditkort för att boka en biljett över atlanten. Jag vet mycket, men här är jag helt ovetandes. Så släpp gärna på era bästa New York-tips!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här