Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Reseplanerare nummer ett.

14:02 | juli 8, 2015

DSC05178

Hela den här våren har jag öppnat upp plånboken för ett flertal resor. Jag älskar verkligen att resa och har ett jobb där det finns möjlighet till mycket ledighet och kunna sticka iväg när man känner för det. Nu har jag varit i Sverige en månad och det börjar redan klia i fingrarna, jag är redo att åka iväg igen. Just nu har jag inga inbokade resor men jag håller på att ändra på det. Sitter nu och försöker pussla ihop kommande två månader med ett par resor där New York, Italien och Kroatien ska klämmas in.

Det är flera olika viljor att ta hänsyn till och jobbdatum, pengar och reslängd ska stämma ihop. Det är inte alltid det lättast men jag älskar ju sånt här så jag sitter frenetiskt och söker flyg i detta nu. Regnet öser ner utanför och med hjälp av färska jordgubbar och en kanna kaffe så blir denna förmiddag ganska bra ändå!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här