Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

One year ago

00:06 | juli 16, 2015

De här bilderna är tagna för nästan exakt ett år sedan, då jag först spenderade ett par dagar hos familjen på Värmdö och de precis fått kattungar som jag gosade med i timmar. 
IMG_6608
Sedan spenderade jag en semestervecka i vackra Italien hos min fina vän. Första gången jag besökte Italien, och snart ett år senare är det dags för ett femte besök.

IMG_6696
Det Italienska frukostbordet, 70 % sötsaker och vi åt chokladfyllda croissanter och vaniljmunkar till frukost.
IMG_6757
Turistade så klart i Milano ett par dagar, utanför vackra Duamo. 
IMG_6845
IMG_6895

Nu har jag precis kommit i land igen efter en veckas jobb. Tiden ombord går så fort och jag skrattar mig igenom mina arbetspass med härliga kollegor. Under den här veckan har jag också pusslat ihop lite resor så nu är både New York och Italien bokat! Så taggad över NY-resan!! Kan knappt bärga mig. Nu har jag fyra veckor på mig att göra lite reeeserch för tänker inte låta en minut gå till spillo!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här