Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Julihelg

15:48 | juli 17, 2015

image

Sommarvärmen lyser med sin frånvaro, i alla fall just nu på Värmdö. Jag och min syster har ätit helgfrukost med extra allt och haft altandörren på vid gavel även fast det blåser smärre storm. Bara för att få känna doften av nyklippt gräs. Just nu sitter vi och försöker fylla i ESTA-ansökan för inresa till staterna, det har tagit sin lilla tid och min syster har tappat tålamodet oräkneliga gånger men nu verkar det strax vara klart! Hoppas på lite sol senare idag så vi kan gå och bada!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här