Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Köpenhamn, jag kommer

20:38 | juli 18, 2015

image
Right now: Research för kommande weekend i vårt trendiga grannlands huvudstad. Jag övertalade min bonuspappa på ett sms. Tänkte såhär, han gillar att köra bil och mina res-cravings är just nu out of control så jag lät honom välja på att köra till CPH eller Franska Rivieran. Snopet nog tyckte han att det räckte med en tripp över Öresundsbron.

Senast jag var i Köpenhamn var jag 17 och jag och vännerna tog tåget över bara för att kunna köpa alkohol och cigaretter tack vare Danmarks generösa åldersgränser. Nu är jag där på helt andra missions, så HIT ME med era shoppingtips, kaffebarer, parker, restaurangtips osv osv!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här