Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Going to Milan?

14:45 | juli 19, 2015

Untitled

Är det någon som ska till Milano i sommar så måste jag bara tipsa om denna otroliga restaurang som ligger  högst upp i hotellet Town House på Piazza Del Duomo. Duomo 21 Terrace heter restaurangen och är verkligen helt magisk. Hit kan du komma både över lunch, brunch, middag eller bara drinkar. Det finns något för alla och det är alltid fullt med folk, stället är också ett väldigt populärt AW place. Välj bland lättare pub rätter eller en full trerätters meny och är du ett risotto-fan så måste du prova deras saffransrisotto som är Milanos signaturrätt. Har du turen att få ett bord utomhus har du gamle Duomo själv som bordsherre. Väl värt ett besök om du är i Milano!
Restaurant-Milan-Duomo-21-e1427220022962


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här