Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my mind

00:16 | juli 19, 2015

Untitled
Det här mönstret fastnade jag för första gången jag såg Trine bära den här klänningen på Paris modevecka.
Så enkelt men samtidigt väldigt snyggt. Klänningen är från det danska märket Baum und Pferdgarten och kommer i två modeller. Jag är egentligen mest sugen på den med korta sleeves men jag tror den är lite kortare i modellen vilket är synd då jag gillar längre klänningar. Dessutom är den ena i 100 % silke och den andra i bomull. Tror jag behöver gå och spana i de när jag är i Danmark.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här