Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

På vägen mot Danmark!

23:46 | augusti 4, 2015

Nu är jag äntligen på hemmaplan igen (nästan), jag har ett stopp i Halmstad innan jag hoppar på morgonflyget hem till Stockholm i morgon. Nu har jag suttit med min mammas dator i timmar och försökt ladda över bilder osv vilket har varit ordentligt svårt för mig. Det är så typiskt, jag släpar med mig min macbook överallt hela tiden, på varenda resa är den med och nästan aldrig hinner jag med att sitta ner med den så den här gången bestämde jag mig för att lämna datorn hemma. Vi säger såhär, om det är någon resa jag skulle haft med den på, så skulle det vart den här! Har haft hur mycket tid som helst och när jag sitter nu och ser över alla bilder kan jag knappt förstå att det bara är fem dygn jag har varit borta, det känns som flera veckors campande.
image
Vägen ner åkte vi via Helsingborg och tog färjan över till Helsingör.
image
Vårt mål har ju hela tiden varit Skagen men vi valde att stanna första natten i Århus för det började bli sent och vi var hungriga och trötta så vi stannade vid 10-tiden till vid en camping utanför Århus.
image
Vi hann precis med att beställa pizza och sedan var det bums i säng, mätta och trötta!
image
Från min bädd, så mysigt!
image
Vaknade upp med blå himmel!
image
image
image
Gick och handlade färska frallor till frukost….
image
Och en ananas, mums!
image
image
Åt frukost och njöt av morgonsolen innan vi åkte vidare mot Skagen!
image


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här