Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Dinner att Sarabeth’s

06:41 | augusti 14, 2015

Eftersom att vi knappt hade ork att lyfta på fötterna mer för idag hade vi ännu mindre ork för att springa runt Park Avenue och leta efter mat så när vi travade förbi Sarabeth’s som är en välkänd restaurang i NY bestämde vi oss för att prova här.
imageimageimage
image
Jag älskar att äta middagar utomhus, jag vill alltid sitta ute om det är möjligt, även när det är december och kallt så att snoret fryser. Idag var det kvavt, 33 grader och varannan tugga svalde du ihop med avgaser från trafiken som du hade som bordsgranne. Men vad gör det när man är i New York? imageimage
Jag åt deras scampi och basilika risotto som var riktigt riktigt god! Jag har en enorm hang up på risotto just nu och tycker det är så kul att prova nya varianter.
imageimage
Pappa åt deras kyckling med lite blandade rotfrukter till! image
Och lillan åt en klassisk Margarita som också var mycket bra! image
Sarabeth’s har ett tiotal restauranger i NY och det här var helt klart en bra sådan! Vi var nöjda med maten och servicen och priserna var definitivt överkomliga. Dessutom var det väldigt fräscht överallt och inredningsmässigt inomhus var det verkligen klass. Detta stället är klart värt ett besök om man vill äta bra mat för en bra peng!

Sarabeth’s, 381 Park Avenue south. 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här