Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Friday night in SoHo

06:46 | augusti 16, 2015

Fredag kväll i SoHo var ju bara som en liten NY-dröm. Vi strosade runt, upptäckte nya gator, minglade in i unika butiker, åt tacos och NJÖT ordentligt. Soho är en riktigt nice stadsdel som jag verkligen måste upptäckte mer av, finns så mycket att erbjuda och så mycket att se på alla härliga gator här.
imageimageimage
Travade runt i en ny klänning från Zara och skor från Tiger.
image
Älskar att gå bland brandstegar och NY-tegel!!!!image

image

imageimageimageVi hittade en gammalt garage som var ombyggt till en cool restaurang med mumsig tacos!
image
image
image
Taco in the making i trucken!! imageimageimageimage
Vi delade på de mesta på menyn för till skillnad från allt annat i staterna så är rätterna ganska små här men ropa gärna in deras chrispy fish taco som var riktigt god och skölj ner med en grön juice.
image
Tacombi ligger på Elizabeth Street i Nolita och är verkligen värt ett besök om man är i NY . Inte bara underbar tacos utan en grym upplevelse!
imageimageimage
Vi var tillbaka på hotellet vid nio redan och jag hade fortfarande så mycket energi att jag bestämde mig för att ta en liten löprunda. Med tanke på att jag den mest orutinerade new-yorkern så att jag inte ens hittar till central park fick min runda bli på Fifth Avenue. Inte det smartaste jag gjort och det blev en rejäl intervallträning när jag fick stanna vid varje stoppljus och väja för miljoner taxis men det blev ett par kvarter och med utsikten jag hade var inte en enda minut jobbig. Längesedan jag kände mig så levande!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här