Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Let’s talk bags.

16:09 | augusti 16, 2015

Untitled

I går var jag inne och klämde lite på diverse väskor, däribland dessa tre. Jag är ju på jakt efter en ny väska men har så ordentligt svårt att bestämma mig. Vill ju ha en storlek mindre, crossover och guld kedja. Svart hade så klart varit mer praktiskt för mig då jag inte är så bra på att bära bruna färger men jag får börja anpassa mig!

Har varit inne på en liten stella i svart med guld kedja länge nu men börjar se förbi den och sedan jag fick syn på den här Celine väskan har jag inte kunnat få den ur skallen. Den är perfekt storlek och har guld kedja precis som jag vill ha. Som grädden på moset och som att jag inte redan har svårt nog att bestämma mig så har en Chloé Faye i tobacco brun färg börjat spöka i huvudet. Jag är så sugen på något annat än svart och när jag var inne i Chloés butik i SoHo så berättade de för mig att den kommer att komma i en ny färg. En nyans mörkare brun än tobacco. JA Tack! Jag fick se den på bild och den var riktigt riktigt fin. Kommer ut om ett par månader så något väskköp blir det inte i New York utan jag får istället mer betänketid vilket är skönt för mig som aldrig kan bestämma mig.
16295
CHLOÉ-Faye-small-suede-shoulder-bag


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här