Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Fluffy sheets.

06:56 | augusti 17, 2015

tumblr_mqext4033C1rqgru2o1_500

Har precis duschat och nu ska jag äntligen få krypa ner i de stora fluffiga lakanen här på hotellet, så skönt efter den här dagen som snarare känts som tre. New York suger verkligen musten ur en men jag njuter ju varje sekund även fast jag knappt orkar stå upp på kvällarna och somnar så fort huvudet nuddar kudden.

Vårt hotell, The Evelyn ligger på Fifth avenue and 27th street.
Det har varit mycket bra här hela veckan med trevlig och hjälpsam personal, fräscha rum, städning och bäst av allt? Fritt kaffe i lobbyn 24/7! D-R-Ö-M för en kaffemissbrukare som mig!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här