Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Brooklyn Bridge, Statue of liberty and Ground zero.

07:53 | augusti 18, 2015

Det är väldigt slitsamt att vara turist, inte minst i ett 35-gradigt NY med en miljon andra människor som vill samma sak. Efter vår rejäla start på dagen så begav vi oss på Brooklyn bridge, planen var från början att trava över till Brooklyn för att skrota där lite men när vi kommit ut en bit på bron och solen gassade ordentligt så bestämde vi oss för att vänta. Det var en pärs, men vi hann så klart knappa av ett par foton på den fantastiska bron.
imageimageimageimageimageimage
Efter bron travade vi tappert vidare mot battery park för att på långt håll få en bild utav frihetsgudinnan. Det fanns varken tillräckligt med tid eller intresse för att ta oss ut dit så vi bestämde att det fick räcka med att ha sett henne från långt håll.
imageimageimage
När vi lämnat ytterligare svettspår där så strosade vi i Financial District och gick till ground zero. Vi hade först tänkt att gå in på 911 museum men när vi såg kön utanför (i solen!!!) så struntade vi i det. Vi gick istället in i 911 shop, fick lite genomgångar där utav personal och fick se böcker och bilder så vi vart nöjda ändå efter det.

När jag besökte ground zero är det först som jag inser hur otroligt stort det som hände Amerika är. Hur mycket det har förändrat både för landet och för invånarna här, hur många det var som faktiskt drabbades och varför det egentligen hände.
image
Freedom Tower.
image
Så fint hur de har graverat in allas namn som omkom från krascherna.
image
Vi promenerade sedan vidare till Wall Street och därefter tog vi en sväng in på Century 21. imageimage

Century 21 är ett varuhus som helt klart är värt ett besök om du är in to designkläder för en billigare peng eller rättare sagt en discount på 50%. Jag hittade så otroligt mycket fina skor där och speciellt ett par som jag verkligen verkligen ville ha men som så klart var slut i min storlek. Hur typiskt??!?! Jag har ju suktat efter Gucci’s Horsebit loafer nu ett bra tag för jag tycker verkligen att det är en så förbaskat bra loafer, men så springer jag in i ett par loafers från Vince Camuto som är det finast jag sett på länge.
gucci-black-canvas-and-leather-horsebit-loafers-product-6-2576448-553174771_large_flex
imageimage
Verkligen exakt precis så som jag vill ha dem. Så stilrena och classy. Jag har varit runt och letat i nästan alla stora varuhus i eftermiddags utan lycka och försökt leta på nätet men det är hopplöst tyvärr. Istället  tröstshoppade jag ett par andra superskor som ni ska få se i morgon, de kommer bli perfekta nu till hösten!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här