Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Brunch at Jack’s wife Freda

06:58 | augusti 18, 2015

Måndag 17e augusti, New York och pappas födelsedag. Klart vi lyxade till det med en dunder brunch i förmiddags, för det är vad amerikanarna hade gjort. Jag har hört så mycket gott om det lilla hippa stället ”Jack’s Wife Freda” i SoHo, så vi tyckte det passade bra att prova en dag som denna.
imageimageimage
Stället är omåttligt populärt så vi var där redan vid nio och hängde på låset! imageimage
Deras specilitet ska ju vara deras Rosewater Waffle så de var vi ju tvungna att ropa in. imageimageMycket riktigt, they were delicious! image
Sedan provade vi också pocherade ägg med grillad tomat och halloumi. imageimage
För den som uppskattar surdegsbröd så var den här sandwichen med tomat, mozzarella, pesto och olive tapenade riktigt riktigt god! imageimage
Något som jag tycker amerikanska krogar är så bra på är att personalen är väldigt observant och fyller hela tiden på ens kaffekopp och vattenglass. Det hinner aldrig stå tomt utan de går rundor med sina kannor hela tiden och fyller på. Så mycket pluspoäng för det här i USA!

Efter cirka en timma rullade vi ut från det är mysiga stället för att fortsätta våra måndagsäventyr. Det var ju vår sista dag så vi stressade liksom oss igenom de vi ville hinna med innan vi ska åka hem i morgon.
image
Jack’s Wife Freda, 224 Lafayette street, SoHo. 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här