Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Last supper in NYC

13:02 | augusti 20, 2015

Under veckan i NY så har vi ätit så mycket olika, allt från amerikanskt, sydafrikanskt, indiskt, mexikanskt, japanskt, franskt och nu italienskt. Jag älskar att äta bra när jag är utomlands och testa allt från olika matkulturer. Vi höll oss mest till amerikanska frukostar och brunch och lämnade sedan lunch och middag för nya kulturer.

Sista kvällen åt vi på Mimi’s som är en italiensk restaurang och pianobar som ligger i midtown. En väldigt stämningsfull italienare med fantastisk mat och service. Restaurangen har funnits på samma ställe sedan 1973 och serverar väl utvalda klassiska rätter från södra Italien.
imageimage
Vi delade på deras charkbricka till förrätt med en italiensk dressing som var deliciös och nybakat bröd.
imageimage
Jag åt ravioli parmigiana till varmrätt som var riktigt god. Al dente pasta och smält mozzarella på toppen!
image
Pappa åt Lasagne Al Forno.
image
Och Andrea åt deras carbonara.
image
Alla rätterna var i lagom portioner och väldigt smakrika! Så det här stället rekommenderar jag verkligen om man vill äta bra italiensk mat. Deras pianist spelade stämningsfulla klassiker hela kvällen, så mysigt!

Mimi’s, 2nd Ave & 52nd street.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här