Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Hello University!

19:00 | augusti 28, 2015

Logotype-sh

Härliga härliga fredag!! Idag fick jag det stora beskedet om att jag har blivit antagen till Journalistik-och multimedia programmet på Södertörns högskola! Jag ska alltså börja studera fulltid redan på måndag!! Herregud vad glad jag är över det! Jag är så otroligt laddad för att börja min treåriga utbildning på Södertörn, jag är säker på att det kommer bli tre lärorika och spännande år! Så hejdå dyra väskor och skor och hej nudeldieten! Så redo för studentlivet!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här