Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Höststil

13:15 | september 2, 2015

Untitled
September har precis startat och jag drömmer om culottes, bleka vader och riviga loafers men istället öser regnet ner och min regnkappa från Rains gör just nu jobbet som min bästa vän. 

På min lista för hösten står de här bootsen från Acne högst upp och delar gärna första platsen med den här gråa blazern som just nu finns på Zara. Höstmode för mig är knappast varierande men jag uppdaterar gärna min garderob varje år med nya detaljer och så många stickade tröjor jag får plats med, och denna hösten välkomnar jag även en del ribbat.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här