Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Jess Glynne @ Bernie’s

23:45 | september 6, 2015

I fredags innan jobbet mötte jag upp mina vänner Emmy och Jasmina för att gå och höra Jess Glynne spela på Nosh. Jag, som är så otroligt efter i musikvärlden visste först inte vem det var, när jag sedan får höra att det är geniet bakom ”rather be” blir jag ju totalt starstrucked. Den låten, som jag skriksjöng till en hel sommar ska snart spelas live två meter framför mig.
imageimageimageimageimage
Hon spelade fyra låtar och det var så otroligt jävla bra. Trångt, intimt och magiskt. Jag var där i exakt 38 minuter för att höra henne sjunga i cirka 13, sedan fick jag springa för att hinna till jobbet!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här