Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Italy weekend

00:11 | september 7, 2015

Jag är oftast snabb på bollen vad gäller att boka flygbiljetter och vara säker på att jag alltid har resor inbokade för kommande månader. När jag bokade min senaste biljett till Italien hade jag inte räknat med att studera fulltid under hösten så nu sitter jag med en dyr, icke ombokningsbar flygbiljett och en massa inlämningar och föreläsningar. Inte helt nöjd just nu men jag försöker fixa så jag kan flytta fram min dit-resa så jag slipper missa så mycket i skolan och ändå tillbringa en helg i Milano.

Anledning? När jag och mina tjejkompisar skildes från gymnasiet skildes vi lika mycket ifrån varandra. Alla bor på olika platser och den ena, (lyllo oss) bosatte sig i sitt hemland Italien, så när vi planerar reunions är vi knappast sena med att se till att den ska hålla hus i pastalandet.
DSC05103DSC01657DSC05242DSC05263DSC05368
Förhoppningsvis ses vi om två veckor, vänner & Milano! 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här