Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

New shoes, again..

13:57 | september 20, 2015

Jag tummade mig själv på ett shoppingförbud ett tag framöver för att få in i alla fall ena foten i studentlivet. Men så hände det igen, jag slant på tangentbordet, knappade in mitt långa oskyldiga kortnummer och fick en följesedel på mejlen. Jag råkade alltså klicka hem ett på klackar, inte särskilt lämpade för kommande klimat och som när jag tänker efter riktigt noggrant, inte behöver. När ska man lära sig?
DSC05280
I den här bilden föreställer jag mig hur jag om en vecka stapplar fram över kullerstenen här i mina nya skor. Tacka vet jag expressfrakt. 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här