Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Olafur Eliasson @ Moderna Museet

14:23 | november 4, 2015

Jag måste bara tipsa om den här konstutställningen som just nu går på Moderna Museet i Stockholm. Det är en utställning från den isländska/danska konstnären Olafur Eliasson, vår mest omtalade samtida konstnär. Jag var på utställningen igår som heter Verklighetsmaskiner. Det är en utställning där han använder sig av installationer och ljus, vind och vatten är återkommande inslag i verken. En minst sagt modern utställning där ens uppfattning av verkligheten utmanas och omtolkas. Väl värd att se även om du inte är extremt konstintresserad.
UntitledIMG_MDA117363_1600px IMG_MDA117366_1600px IMG_MDA117359_1600px IMG_MDA117350_1600px
Bilderna är tagna från Moderna Museets hemsida.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här