Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Att fynda i sin egen garderob

13:31 | november 27, 2015

Untitled
Gör ni också det ibland? Fyndar i er egna garderob? Det hände mig idag. Jag började rensa garderoben för att plocka bort kjolar, shorts, tunna skjortor etc. Sådant jag inte använder under vinterhalvåret. Då hittar jag den här klänningen längst in med prislappen kvar. Jag köpte klänningen sist jag var i Italien, och det var en riktigt impulsköp. Vill minnas att det var så mycket folk i butiken att jag inte orkade köa för ett provrum ens. Jag som klär mig i en strikt färgskala bestående av kulörer som grått, vitt, beige och svart föll direkt för kombinationen av svart/vitt på klänningen. Dessutom är den höga kragen ett stort plus och materialet som är lite tjockare gör att den fungerar utmärkt i vintersäsong. Så in och fynda i din egen garderob nu om du inte har möjlighet att shoppa loss under Black Friday! 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här