Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Söndagsinspiration

22:45 | november 29, 2015

Untitled
Mitt upp i all planering inför kommande vecka kan jag inte låta bli att googla silkesskjortor och gamla Levi’s jeans. Silkes är ett material som för mig känns väldigt dressat och är enkelt att använda. Genom att kombinera din outfit med att använda ett plagg i silkes lyfter det hela looken tycker jag. 

Untitledm
Med tanke på att jag är en av alla oss som verkligen trivs i mörka kulörer och gärna svart så försöker jag att alltid kombinera olika material och mönster i samma färgskala. Just nu är jag som sagt väldigt inne på silkes, men även spets och sammet. Butikerna svämmar över med dessa material och mitt nästa köp hoppas jag blir en transparent, prickig blus från Ganni och spetsbh från Samsoe. 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här