Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

New years eve 2015/2016

22:29 | januari 1, 2016

image
Jag hade en otroligt lugn och skön nyårsafton hemma hos några familjevänner. Vi åt en god tre-rättersmiddag och drack gott. Jag fick mitt egna alkoholfria persikobubbel som troligtvis är för femåringar men som uppskattades minst lika mycket av mig.

image
Till förrätt åt vi rå lax doppad i sesamfrön med wasabikräm ovanpå och toast med räkröra, gräddfil, rom och rödlök. Jättesmarrigt och alldeles lagom. 

image
Skrattade och skålade! imageimage
Till varmrätt åt vi oxfilé, potatismos, skysås och lite grönt. 
image
Jag hade på mig en spetsblus som jag fick i julklapp och stormtrivs i! 
imageimageimage

Efter att vi dansat hejdå till 2015 och skålat in 2016 så begav jag mig hem relativt tidigt. Jag var i säng vid 1-tiden redan, oerhört nöjd över kvällen. Inte massa förväntningar, stress och press som nyår ofta är för många utan en skön, lugn kväll med nära och kära. Det gjorde att jag vaknade upp helt pirrig i morse. 2015 har varit fantastiskt på många sätt och waaay better än jag vågat drömma om så nu är jag förstås oerhört laddad för det här året! 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här