Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Utopian Bodies – fashion looks forward

21:19 | januari 6, 2016

imageimageimage

Igår var jag och såg utställningen Utopian Bodies på Liljevalchs. Det är en modeutställning där de jobbat med flera olika frågor inom modeindustrin. De har byggt om konsthallen så utställningen huserar i 11 olika rum med 11 olika teman. Hur kombinerar man mode med teknik, hur gör man en klänning på mjölkfibrer eller hur ser världens första plagg gjort på helt återvunnen bomull ut?? Det får man svar på i utställningen som visualiserar hur framtidens mode kan komma att se ut. 

image
En mycket bra och spännande utställning. Här finns plagg vår några av tiderna största modeskapare, kreationer som är sedan 80/90-talet och plagg som är specialgjorda av svenska designers bara för att vara med i utställningen. imageimage

Nästa utställning att se är den franska konstnären Guy Bourdin som just nu är aktuell på Fotografiska. 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här