Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Catwalk SS16

21:35 | januari 10, 2016

Min inspirationsdos inför våren. Så fort det är nytt år och vårmodet börjar härja online så blir jag sinnes sugen på att röja undan alla tjocka jackor och kängor och göra plats för lättare kläder. I vår vill jag klä mig i oversize, mycket kjolar och klänningar och gärna stora kavajer. Maskulint möter kvinnligt är ledorden.

Saint-Laurent-1ss16
Saint Laurent SS16 Saint-Laurent-2

Givenchy SS16
_DAN8385
En trend jag kommer haka på den här säsongen är den tunna, längre klänningen med spaghettiband. Gärna i tunn siden eller silke och med en frisyr som får det att se ut som att jag precis stigit upp ur sängen.

Saint Laurent SS16SS16CG-SLaurent-001-lead-large

DKNY SS16
Donna karenss16

Proenza Schouler SS16
proenzaschoulerss16


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här