Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Three NY-moments

12:43 | januari 16, 2016

Blickar tillbaka på min New York-resa som jag gjorde i slutet av sommaren. Att bara promenera runt på gatorna utan något riktigt mål. Det är precis så magiskt på NY:s gator som jag föreställt mig. image
Ångrar mig fortfarande ibland att jag inte köpte den här tokfina Céline-väskan när jag hittade den för halva priset på Woodbury Common. Tips om ni ska till NY! Åk dit! En gigantisk outlet med alla stora designers, med rejält nedsatta priser!!!image
Bland lite streetart i SoHo, som för övrigt är en stadsdel som verkligen satte sina spår. Helt magisk!
image


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här