Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Tre favoriter från modeveckan dag 1

22:46 | februari 1, 2016

Untitlede
Bland visningarna idag tyckte jag att Whyred och Altewaisaome var de som dominerade. Den grå jackan med knytdetaljen är så satsans snygg och jag vill bära den nu bums! Sedan älskar jag ju det minimalistiska modet så därför är kombinationen svart och vitt alltid en vinnare för mig. Lager på lager- tekniken går alltid hem och speciellt när det går i samma färgton. Sedan är ju off-shoulder blusen stekhet redan i vår så den här fina från Altewaisaome hade jag tagit emot med öppna armar redan idag! 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här