Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Early bird

08:14 | februari 2, 2016

DSC01467

Vinden ryter utanför så att det känns som att hela byggnaden ska rasa, återigen. Och idag lyckades jag vakna redan innan signalerna från klockan, det är en fin känsla tycker jag. Så nu sitter jag här i mörkret, dricker kaffe, bläddrar i nya numret av StyleBy samtidigt som jag läser lite olika porträttintervjuer för att få inspiration till den jag just nu själv håller på med. Det känns som att jag är den enda vakna och som att den här frukosten i Italien är oändligt långt borta.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här