Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Fotografiska

08:27 | februari 5, 2016

Efter en lyckad dag på nytt jobb igår så var jag en sväng på fotografiska för att rensa tankarna och njuta av fotokonst från Martin Schoeller och Guy Bourdin. Det är så harmoniskt att strosa runt bland så mäktig konst och fantastiska konstnärer.  Jag brukar göra det för att få lite sinnesro och varva ner för aldrig är jag så avslappnad som när jag kollar på konst.
imageimageimageimageimageimage
Guy Bourdin måste nog ändå benämnas som en av tidernas största modefotografer. Hans konst är fantastiskt och just nu på fotografiska kan man även följa hans utveckling. Från början av sin karriär till slutet.
image


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här