Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

En bättre säsong

23:34 | mars 2, 2016

​Mars är ju officiellt den första vårmånaden och jag tror att det är fler magar än min som pirrar varje gång solljuset hälsar på oss. Inom loppet av bara ett par veckor är jag redo att byta ut alla vinterboots mot loafers och sneakers. ett par liknande klacksandaletter kommer jag också aDdera till vårgarderoben. något annat jag tummat mig själv på är att investera i mer denim. nästa par in hade då gärna fått vara årets hitTills mest omtalade jeans, nämligen vetements. 

Skjorta, zara. sandaler, atp atelier. Jeans, Vetements. 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här