Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Kvinnor och kläder

23:26 | mars 8, 2016

har precis landat i soffan efter att ha varit igång hela dagen.. för er som inte vet det så assisterar jag alltså petra sedan ett par veckor tillbaka. det är inte ett heltidsjobb (även om jag kanske önskar det) då jag studerar fulltid samtidigt. men det är absolut det härligaste extrajobbet.

hela förmiddagen jobbade vi undan lite olika lämningar och packade kläder som skulle tillbaka till olika presskontor. därefter besökte vi Patriksson som är ett av de större presskontoren. Att gå runt i deras lokaler är så inspirerad. så fint där! sedan har vi plåtat lite bilder och skrattat! det är kuL med Petra, det kan jag lova!

jag hade på mig nya skor från topshop. sista bootsen för den här säsongen. För från och med nu blir det bara sandaler!!1 Om jag längtar… 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här