Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Nytt kontor

21:55 | mars 16, 2016

i eftermiddags har jag hjälpt petra att packa ihop på kontoret på Tegnergatan och flytta vidare in till kontorshotellet nr18 nere på stureplan. Kommer bli så jäkla fint när nya kontoret är färdigt. Vi ska piffa till det som tusan! har även hunnit mysa med världens gullevalp som var på besök och dessUtom köpt på mig några kashmirTröjor från soft goat innan deras utFörsäljning tar fart i morgon bitti. hett tips till alla som haR möjlighet att ta sig till tegnergatan 13 i morgon! Både by malina och soft goat kör lAgerrensning och har rejält nedsatta priser så skynda och fynda! mellan 07-19 kör de!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här